Mitt navn er da Sunniva Bjørkvik å jeg er ene innehaver av kennelen. Kennelen er lokalisert i Trøndelag, nærmere bestemt i Mosvik kommune som er ett lite tettsted ca to timer utenfor Trondheim.

Jeg bor sammen med min samboer og våre hunder. Vi bor landlig til på gård hvor det drives drift av kjøttfe. Rundt oss har vi perfekte turmuligheter da skogen er vår nærmeste nabo, samt egen luftegård til hundene. Våre hunder bor inne i huset sammen med oss som fullverdige familiemedlemmer og det meste av min tid går med på å være sammen med hundene og vi tilbringer mye tid utendørs.


Min hundeinteresse har vært eksisterende så lenge jeg kan huske, og den har bare vokst mer og mer opp igjennom årene. Vi har hatt hunder i familien i tidligere år, blant annet Norsk Lundehund og Norrbottenspets. Sistnevnte ble omplassert til mine besteforeldre i 2010 og lever i beste velgående idag. Jeg deltok på min første utstilling sammen med han å interessen har siden vokst og jeg prøver å delta på så mange utstillinger som lar seg gjøre. I og med at vi har hatt kun spisshunder i familien så ble det vel automatisk litt slik at det var spisshundraser som ble min interesse også. Shibaen fanget min interesse da jeg bare var ungen, og har siden vært i mine tanker å drømmer. I 2018 skulle imidlertidig min drøm om Shiba bli til virkelighet da vi reiste ned til Åros hos kennel Kichiko og hentet vår kjære Raija. Rasen har uten tvil stått til alle forventinger og jeg har desidert funnet min hjerterase.
Utenfor utstillingsinteressen har vi prøvd oss endel på blodspor, å dette er noe vi synes er en veldig flott aktivitet og ikke minst god trening for den mentale biten hos hundene.


Hvorfor oppdrett? Jeg har ønsket å drive oppdrett av hund i mange år grunnet min interesse for avl og genetikk, kjærlighet for hund samt alt som ligger bak ett gjennomført avlsarbeid. Ett stort ønske jeg har er å få være med på å bevare min rase og hjelpe den i riktig retning.


Sett bort ifra hundeinteressen, så driver jeg  på med fotografering og grafisk design på fritiden. Alle bilder som befinner seg på vår hjemmeside er mine egne bilder. Vi er også begge to ivrige jegere, og håper å få noen godkjente shibaer på ettersøk på sikt.